Fotoboek | Posters

Fotoboek

Op veler verzoek heb ik een fotoboek gemaakt waarin bijzonder mooie zebravinken in een zeer hoge kwaliteit staan afgebeeld.Bijna alle mutaties in vele verschijningsvormen komen aan bod. Het boek heeft een harde kaft met 30 bladzijden zijdeglans  fotopapier in A4 formaat.     In het boek staan  125  zebravinken waaronder ook de nieuwste kleurslagen.   De boeken worden per stuk geproduceerd en zijn hierdoor erg exclusief.   Hierdoor is er de mogelijkheid om het te personaliseren.   Een alternatieve voorkant of een mooie tekst op de achterkant (verjaardag, jubileum, bedankje etc.) behoort daardoor tot de mogelijkheden.   Ook is het fotoboek in twee varianten verkrijgbaar nl. een hoogglans en zijdeglans uitvoering.

Het boek is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans en te bestellen via de Webshop


Poster

De zebravinken foto’s op de posters zijn gemaakt tijdens de Nederlandse Zebravinken Club show en de (Belgisch)Limburgse Zebravinken Club show te Lummen. Inzendingen van liefhebbers uit Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Luxemburg, Frankrijk en Italië.

Links een poster welke ik zelf heb mee ontworpen en rechts een ontwerp door Pieter van der Ploeg waarbij hij (met mijn toestemming) gebruik heeft gemaakt van mijn foto’s. Beide posters zijn nog steeds te bestellen. Voor de linker poster kunt u mij een bericht sturen en voor de rechter poster kunt u deze link volgen om hem direct online te bestellen.